پرش به محتوا
Untitled-1
تصویر سقف کاذب

سقف کاذب چیست؟

سقف کاذب به سقفی اطلاق می‌شود که به صورت غیرمستقیم و در زیر سقف اصلی نصب می‌شود. این نوع سقف معمولاً به دلیل ویژگی‌های خاص خود، در طراحی داخلی ساختمان‌ها بسیار محبوب است. سقف‌های کاذب می‌توانند از متریال‌های مختلفی مانند کناف، گچ، PVC، آلومینیوم، چوب و … ساخته شوند و برای اهداف مختلفی از جمله زیباسازی، بهبود عملکرد صوتی، پوشش تاسیسات، یا افزایش عایق حرارتی و صوتی مورد استفاده قرار گیرند.

سقف‌های کاذب جزو متریال‌ پرطرفدار در صنعت ساختمان سازی است که به عنوان سقف ثانویه زیر سقف اصلی نصب می‌شود و با ارائه طرح‌های متنوع نیاز تمامی سلیقه‌ها را تامین می‌کند. نصب این نوع سقف با هدف پوشش سقف‌های قدیمی و دسترسی به تاسیسات ساختمانی انجام می‌شود.

سقف‌های کاذب با ایجاد نورپردازی‌های چشمگیر، زیبایی ساختمان را دوچندان می‌کند که همین امر باعث جلب توجه مهندسان و مالکان سقف شده است. 

امروزه سقف کاذب با تنوع بسیار بالا و طرح‌های مختلف ارائه و اجرا می‌شود. این موضوع به افراد با سلایق کمک می‌کند که طبق علاقه‌ای که دارند، سقف کاذب موردنظر خود را خریداری و اجرا کنند. 

البته دکوراسیون داخلی فضایی که می‌خواهید سقف‌های کاذب را در آن اجرا کنید نیز باید توجه کرد؛ چرا که هماهنگی بین سایر اجزای دکوراسیون و سقف کاذب اهمیت زیادی دارد.

امروزه با پیشرفت صنایع ساختمان سازی، متریال‌ جدیدی به بازار عرضه شدند که علاوه بر استحکام بیشتر ساختمان‌ها باعث زیبایی دوچندان آنان نیز می‌شوند. یکی از این محصولات سقف‌های کاذب است که توسط شرکت نماپوشش شرق تولید و ارائه کرده است.

مجموعه نماپوشش با ساخت و عرضه محصولات ساختمانی مدرن همچون کناف، انواع سقف کاربردی و متنوع، تایل گچی و دیگر محصولات کاربردی توانسته رتبه اول تولید و صادرات مصالح مدرن را از آن خود کند و علاوه بر آن کشور را از واردات محصولات خارجی بی نیاز کند. در این مقاله قصد داریم تا با سقف کاذب و مزایای آن بیشتر آشنا شویم.

سفارش عمده دارید؟

استعلام قیمت عمده سقف‌های کاذب گچبرگ و تایل گچی

این فرم جهت ثبت درخواست مشاوره و استعلام از قیمت محصولات برای شما فراهم شده و فقط توسط کارشناسان فنی قابل مشاهده است. با ثبـت فرم، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت. 

سوالات متداول

    • سقف کاذب، سقفی ثانویه است که در زیر سقف اصلی نصب می‌شود و با ایجاد فاصله‌ای حدود ۲۰ سانتی‌متر از سقف اصلی، امکان پنهان‌سازی تأسیسات، بهبود عایق‌بندی صوتی و حرارتی، و ایجاد جلوه‌های زیبایی‌شناختی را فراهم می‌کند.

از مزایای سقف کاذب می‌توان به نصب و جابجایی آسان، هزینهٔ بازسازی کمتر نسبت به سقف اصلی، عایق‌بندی صوتی و حرارتی، پنهان‌سازی سیم‌کشی‌ها و تأسیسات، و امکان ایجاد نورپردازی‌های متنوع اشاره کرد.

    • از معایب سقف کاذب می‌توان به کاهش ارتفاع سقف، نیاز به نگهداری و تمیزکاری دوره‌ای، استحکام کمتر نسبت به سقف اصلی، و نیاز به دقت بالا در نصب اشاره کرد.

    1. برای انتخاب سقف کاذب مناسب، باید به عواملی مانند نوع فضا، بودجه، نیازهای عایق‌بندی، و سلیقهٔ طراحی توجه کرد. مشاوره با متخصصان می‌تواند در این زمینه مفید باشد.

     

    • کناف نوعی سقف کاذب است که با استفاده از پنل‌های گچی یا سیمانی نصب می‌شود و به دلیل نصب آسان، وزن سبک و قابلیت ایجاد طرح‌های متنوع، محبوبیت زیادی دارد.

معرفی انواع سقف کاذب

سقف‌های کاذب با توجه به مواد تشکیل دهنده خود انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن‌ها دارای ویژگی‌های منحصر به فردی هستند. مجموعه نماپوشش انواع سقف کاذب را با تنوع بالا و بهترین کیفیت در اختیار شما قرار می‌دهد. در ادامه برخی از این مدل‌ها را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار می‌دهیم.

سقف کاذب کناف

کناف نام یک برند آلمانی است که به کمک آن تاسیسات عبوری سقف پوشانده می‌شود. این مدل از سقف کاذب از نظر اقتصادی یکی از جایگزین‌های مناسب برای سقف کاذب رابیتس است. سقف کاذب کناف به دو دسته کلی ثابت و متحرک تقسیم می‌شود. در ساخت سقف‌های کناف ثابت از پنل‌های گچی یا سیمانی استفاده می‌شود؛ اما در ساخت سقف‌های کناف متحرک از تایل‌های گچی و پروپیل‌های سپری استفاده می‌شود.

سقف رابیتس

این مدل از سقف‌های کاذب جزو مدل‌های قدیمی محسوب می‌شود. سقف رابیتس شبیه به کناف است؛ اما طریقه نصب و اجرای آن متفاوت است. از معایب این سقف می‌توان به این مورد اشاره کرد که گزینه‌ای مناسبی برای بازسازی نیست و تنها باید نصب آن را هنگام نازک سازی ساختمان انجام داد؛ علاوه بر سقف رابیتس هزینه خرید، نصب و اجرای بالاتری نسبت به سقف کاذب کناف دارد.

سقف کاذب گریلیوم

اگر به دنبال یک سقف با دیزاین شیک و لاکچری هستید؛ سقف کاذب گریلیوم یک انتخاب عالی است. از دیگر ویژگی‌ها این سقف که باعث می‌شود طراحی بی‌نظیری داشته باشید؛ این است دریچه‌های کولر پشت آن تعبیه می‌شود و ظاهر بسیار زیبایی به خانه و یا محل کار شما می‌دهد. البته باید توجه داشت که قیمت سقف کاذب در این مدل کمی بالا است.

سقف طلقی

سقف طلقی به دلیل ظاهر زیبا می‌تواند برای مکان‌هایی مثل سرویس بهداشتی، لابی‌های هتل یا ساختمان‌ها، حمام و فروشگاه‌های بزرگ مناسب باشد. ضخامت این طلق‌ها بسیار نازک بوده و تقریبا بین 1/6 تا 5 میلی‌متر متغیر است.

سقف کاذب چوبی

این مدل به دلیل زیبایی چشمگیر و انتقال حس گرما به افراد جزو مدل‌های پرطرفدار سقف کاذب است. همانطور که از اسمش نیز پیداست جنس آن از چوب است در طراحی داخل ساختمان بسیار پرکاربرد است.

خصوصیات این مدل سقف تقریبا با دیگر مدل‌های سقف کاذب مانند عایق حرارتی، مقاوم در برابر آتش‌سوزی و نورپردازی زیبا یکسان است؛ اما نسبت به سایر مدل‌ها سقف چوبی علاوه بر پوشش خوبی برای تاسیسات برق، عایق صدای بسیار قوی است.

سقف آلومینیومی

این سقف از آلومینیوم ساخته شده و ساختاری یکپارچه دارد و همین ساختار خاص باعث ضد ضربه بودن و مقاومت در برابر تغییرات دمایی آن شده است؛ همچنین برای عایق سازی این مدل سقف از پشم شیشه استفاده می‌شود که می‌تواند تا حدودی عایق صدا باشد.

سقف آلومینیومی خود نیز به دو دسته سپر پنهان آلومینیومی و سپر نمایان تقسیم می‌شوند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. 

سقف آکوستیک

این مدل از سقف به دلیل بیشترین عایق در برابر صدا و جلوگیری از ورود و خروج صدا به داخل ساختمان توجه افراد زیادی را سمت خود جلب کرده است.از مزایای دیگر این سقف می‌توان به نصب سریع و آسان آن اشاره کرد؛ همچنین این محصول می‌تواند به خوبی نور را عبور دهد.این مدل سقف می‌تواند هم به صورت تایل از طریق شبکه به سقف متصل شود و هم می‌تواند به صورت مستقیم به سقف متصل گردد. 

مزایا و معایب استفاده از سقف کاذب

همانطور که اشاره کردیم سقف جزو پرطرفدارترین متریال در ساختمان سازی است و مانند تمام متریال‌های موجود در بازار معایب و مزایای مختلفی دارد که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت.

 

مزایا سقف‌های کاذب

معایب سقف‌های کاذب

برای دریافت قیمت شماره و استان خود را وارد کنید