امروزه با پیشرفت صنایع ساختمان سازی، متریال جدیدی به بازار عرضه شدند که علاوه بر استحکام بیشتر ساختمانها باعث زیبایی دوچندان آنان نیز میشوند. یکی از این محصولات سقف کاذب است که توسط شرکت نماپوشش شرق تولید و ارائه کرده است.
مجموعه نماپوشش با ساخت و عرضه محصولات ساختمانی مدرن همچون کناف، انواع سقف کاذب کاربردی و متنوع، تایل گچی و دیگر محصولات کاربردی توانسته رتبه اول تولید و صادرات مصالح مدرن را از آن خود کند و علاوه بر آن کشور را از واردات محصولات خارجی بی نیاز کند. در این مقاله قصد داریم تا با سقف کاذب و مزایای آن بیشتر آشنا شویم.
سقف کاذب چیست؟
سقف کاذب جزو متریال پرطرفدار در صنعت ساختمان سازی است که به عنوان سقف ثانویه زیر سقف اصلی نصب میشود و با ارائه طرحهای متنوع نیاز تمامی سلیقهها را تامین میکند. نصب این نوع سقف با هدف پوشش سقفهای قدیمی و دسترسی به تاسیسات ساختمانی انجام میشود.
سقف کاذب با ایجاد نورپردازیهای چشمگیر، زیبایی ساختمان را دوچندان میکند که همین امر باعث جلب توجه مهندسان و مالکان سقف شده است.
امروزه سقف کاذب با تنوع بسیار بالا و طرحهای مختلف ارائه و اجرا میشود. این موضوع به افراد با سلایق کمک میکند که طبق علاقهای که دارند، سقف کاذب موردنظر خود را خریداری و اجرا کنند.
البته دکوراسیون داخلی فضایی که میخواهید سقف کاذب را در آن اجرا کنید نیز باید توجه کرد؛ چرا که هماهنگی بین سایر اجزای دکوراسیون و سقف کاذب اهمیت زیادی دارد.
مزایا و معایب استفاده از سقف کاذب
همانطور که اشاره کردیم سقف کاذب جزو پرطرفدارترین متریال در ساختمان سازی است و مانند تمام متریالهای موجود در بازار معایب و مزایای مختلفی دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
مزایا سقف کاذب
- سقف کاذب قابل حمل است و بهراحتی جابجا میشود.
- هزینه بازسازی سقف کاذب نسبت به سقف اصلی کمتر است.
- سقف کاذب در عایق کردن صدا تاثیرگذار است.
- این مدل از سقف سیم کشی و اتصالات سقف اصلی را پنهان میکند.
- سقف کاذب باعث بهدلیل داشتن ویژگی عایق حرارت موجب صرفهجویی در مصرف انرژی میشود.
- سقف کاذب با نورپردازیهای زیبا موجب زیبایی دکوراسیون شما خواهد شد.
معایب سقف کاذب
- نصف سقف کاذب باعث کاهش سقف ارتفاع سقف میشود.
- باید از سقف کاذب طول عمر بالایی ندارد.
- بعد از گذشت مدتی سقف کاذب گَرد و خاک گرفته و کثیف میشود.
- استحکام و مقاومت سقف کاذب نسبت به سقف اصلی کمتر است.
- اجرا و نصب سقف کاذب حساسیت و دقت بالایی نیاز دارد.
معرفی انواع سقف کاذب
سقف کاذب با توجه به مواد تشکیل دهنده خود انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها دارای ویژگیهای منحصر به فردی هستند. مجموعه نماپوشش انواع سقف کاذب را با تنوع بالا و بهترین کیفیت در اختیار شما قرار میدهد. در ادامه برخی از این مدلها را به صورت جداگانه مورد بررسی قرار میدهیم.
سقف کاذب کناف
کناف نام یک برند آلمانی است که به کمک آن تاسیسات عبوری سقف پوشانده میشود. این مدل از سقف کاذب از نظر اقتصادی یکی از جایگزینهای مناسب برای سقف کاذب رابیتس است. سقف کاذب کناف به دو دسته کلی ثابت و متحرک تقسیم میشود. در ساخت سقفهای کناف ثابت از پنلهای گچی یا سیمانی استفاده میشود؛ اما در ساخت سقفهای کناف متحرک از تایلهای گچی و پروپیلهای سپری استفاده میشود.
سقف رابیتس
این مدل از سقف کاذب جزو مدلهای قدیمی محسوب میشود. سقف رابیتس شبیه به کناف است؛ اما طریقه نصب و اجرای آن متفاوت است. از معایب این سقف میتوان به این مورد اشاره کرد که گزینهای مناسبی برای بازسازی نیست و تنها باید نصب آن را هنگام نازک سازی ساختمان انجام داد؛ علاوه بر سقف رابیتس هزینه خرید، نصب و اجرای بالاتری نسبت به سقف کاذب کناف دارد.
سقف کاذب گریلیوم
اگر به دنبال یک سقف با دیزاین شیک و لاکچری هستید؛ سقف کاذب گریلیوم یک انتخاب عالی است. از دیگر ویژگیها این سقف که باعث میشود طراحی بینظیری داشته باشید؛ این است دریچههای کولر پشت آن تعبیه میشود و ظاهر بسیار زیبایی به خانه و یا محل کار شما میدهد. البته باید توجه داشت که قیمت سقف کاذب در این مدل کمی بالا است.
سقف طلقی
سقف طلقی به دلیل ظاهر زیبا میتواند برای مکانهایی مثل سرویس بهداشتی، لابیهای هتل یا ساختمانها، حمام و فروشگاههای بزرگ مناسب باشد. ضخامت این طلقها بسیار نازک بوده و تقریبا بین 1/6 تا 5 میلیمتر متغیر است.
سقف کاذب چوبی
این مدل به دلیل زیبایی چشمگیر و انتقال حس گرما به افراد جزو مدلهای پرطرفدار سقف کاذب است. همانطور که از اسمش نیز پیداست جنس آن از چوب است در طراحی داخل ساختمان بسیار پرکاربرد است.
خصوصیات این مدل سقف تقریبا با دیگر مدلهای سقف کاذب مانند عایق حرارتی، مقاوم در برابر آتشسوزی و نورپردازی زیبا یکسان است؛ اما نسبت به سایر مدلها سقف چوبی علاوه بر پوشش خوبی برای تاسیسات برق، عایق صدای بسیار قوی است.
سقف آلومینیومی
این سقف از آلومینیوم ساخته شده و ساختاری یکپارچه دارد و همین ساختار خاص باعث ضد ضربه بودن و مقاومت در برابر تغییرات دمایی آن شده است؛ همچنین برای عایق سازی این مدل سقف از پشم شیشه استفاده میشود که میتواند تا حدودی عایق صدا باشد.
سقف آلومینیومی خود نیز به دو دسته سپر پنهان آلومینیومی و سپر نمایان تقسیم میشوند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند.
سقف آکوستیک
این مدل از سقف کاذب به دلیل بیشترین عایق در برابر صدا و جلوگیری از ورود و خروج صدا به داخل ساختمان توجه افراد زیادی را سمت خود جلب کرده است.از مزایای دیگر این سقف میتوان به نصب سریع و آسان آن اشاره کرد؛ همچنین این محصول میتواند به خوبی نور را عبور دهد.این مدل سقف میتواند هم به صورت تایل از طریق شبکه به سقف متصل شود و هم میتواند به صورت مستقیم به سقف متصل گردد.
استعلام قیمت عمده سقف کاذب گچبرگ و تایل گچی
این فرم جهت ثبت درخواست مشاوره و استعلام از قیمت محصولات برای شما فراهم شده و فقط توسط کارشناسان فنی قابل مشاهده است. با ثبـت فرم، کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.