پرش به محتوا

کناف دیوار اداری

آنچه در این مقاله میخوانید
تصویری از کناف دیوار اداری

امروزه استفاده از کناف دیوار اداری یکی از محبوب‌ترین روش‌های طراحی دکوراسیون داخلی در فضاهای اداری است. کناف دیوار، در واقع ساختاری از گچ و فایبرگلاس است که به صورت برش خورده روی دیوار نصب می‌شود و به صورت عمومی شامل تیرچه‌های فلزی یا چوبی، پانل‌های گچی یا فایبرگلاس، عایق حرارتی و بافت‌های زیرین است که به منظور پنهان سازی انواع لوله‌ها، سیم‌ها، داکت‌ها و سایر تاسیسات فنی و الکتریکی نصب می‌شود.

این سازه به سبب مزایایی همچون کاهش هزینه‌های انرژی، بهبود شنوایی، جلوگیری از گرد و غبار و ارائه ظاهری زیبا و آراسته برای دفتر کار، محبوبیت زیادی در بین شرکت‌ها و سازمان‌ها پیدا کرده است. همچنین، کناف دیوار اداری قابلیت تعویض آسان و به روزرسانی دارد که این امکان را به شما می‌دهد تا با توجه به نیازهای خود، طراحی فضا را به سادگی تغییر دهید.

قیمت کناف دیوار اداری بر اساس قیمت کناف تعیین می‌شود. اگر به دنبال اطلاع از انواع طرح کناف دیوار اداری و قیمت هرکدام هستید، پیشنهاد می‌شود با پشتیبانان ما در قسمت اداری ارتباط بگیرید و تمام سوالات خود را جویا شوید. 

تصویر کناف دیوار اداری

معرفی انواع کناف دیوار اداری

کناف دیوار اداری در انواع مختلفی در بازار موجود است. اگر علاوه بر دیوار کناف تقاضای سقف کناف را نیز دارید بهتر است بدانید که قیمت سقف کاذب بنا به نوع کناف مد نظر شما تغییر می‌یابد. پیشنهاد می‌شود پس از آشنایی با انواع کناف با کارشناسان ما در بخش پشتیبانی نماپوشش شرق تماس حاصل فرمایید. در ادامه برخی از مهم‌ترین نوع‌های کناف دیوار اداری را معرفی می‌کنیم.

1-کناف ساده: این نوع کناف دیوار به صورت یک پانل گچی شامل طرح‌های سطح صاف با قابلیت رنگ‌آمیزی تولید می‌شود.

2-کناف گچی طرح‌دار: این نوع کناف دیوار همانند کناف ساده، از گچ ساخته شده است، اما طرح‌های زیبا و جذابی به آن اضافه شده‌اند که به آن ظاهری جالب و منحصر به فرد می‌دهد.

3-کناف شیشه‌ای: کناف دیوار شیشه‌ای به دلیل ظاهر زیبا و شفافیت از مهم‌ترین گزینه‌ها در طراحی داخلی ادارات است.

4-کناف فایبر گلاس: کناف دیوار فایبر گلاس در واقع یک سیستم پوشش دهی است که از فایبرگلاس ساخته شده و به عنوان یک جزء زیرین برای تاسیسات الکتریکی، چیلر، داکت‌ها و … استفاده می‌شود.

5-کناف فلزی: این نوع کناف دیوار شامل پانل‌های فلزی با طرح‌های مختلف و منحصر به فرد است. این نوع کناف دیوار علاوه بر ظاهری جذاب، قابلیت نصب و تعویض آسان را نیز دارد.

6-کناف چرمی: این نوع کناف دیوار از چرم طبیعی تهیه شده و حاصل طرح‌های خلاقانه و جالبی است که به دفاتر کار یا فضاهای دیگر ظاهری منحصر به فرد و جذاب می‌دهد.

7– کناف با الگوی برجسته: در این نوع سقف کناف، الگوهای برجسته روی قطعات کناف ایجاد می‌شوند. این الگوها می‌توانند شامل خطوط، شکل هندسی، گل‌ها و… باشند و به فضای آشپزخانه جذابیت و جمالی خاص می‌بخشند.

تصویر کناف دیوار اداری مدرن

مزایای استفاده از کناف دیوار اداری

این روش طراحی دیوار، علاوه بر زیبایی، از مزایای ارائه شده کناف‌های دیواری عبارتند از:

  • جلوگیری از گرد و غبار

با توجه به اینکه کناف دیوار به صورت برش خورده نصب می‌شود از ورود گرد و غبار جلوگیری می کند و محل نصب در حالت ایده آل و تمیز باقی می‌ماند.

  •  عدم نیاز به نقاشی و رنگ آمیزی

با نصب کناف بر روی دیوار، نیازی به رنگ‌آمیزی و نقاشی دیوارها نحواهید داشت.

  • پوشش دهی برای برش‌های دیوار

با نصب کناف بر روی دیوار، برش‌های دیوار که معمولا در دفتر کار و فضاهای اداری وجود دارد، پوشش داده ‌می‌شود.

  • بهبود شنوایی در فضاهای کاری

کناف دیوار باعث بهبود شنوایی در فضاهای کاری و اداری می‌شود؛ زیرا صدا را جذب می‌کند.

  • افزایش ظرفیت حرارتی

کناف دیوار به عنوان یک عایق حرارتی عمل می‌کند و می‌تواند به افزایش ظرفیت حرارتی فضای کاری کمک کند.

  • نصب سریع

نصب کناف دیوار از جمله کار‌هایی است که به سرعت و آسانی انجام می‌شود. این مزیت به ویژه در مواردی که نیاز به تغییرات سریع و شستشوی مکرر دیوارها وجود دارد، بسیار مفید است.

  • نورپردازی ویژه

با توجه به اینکه کناف دیوار اداری در برخی از مدل‌ها، از جمله مدل‌های صاف، نورپذیری را افزایش می‌دهد، به عنوان یک روش محبوب در طراحی ادارات شناخته شده است.

  • قابلیت جابجایی

با توجه به اینکه کناف دیوار به صورت برش خورده نصب می‌شود، باعث شده است که دیگر نیازی به تخریب دیوار و یا جابجایی محتویات فضا نباشد. در واقع، به راحتی می‌توانید کناف دیوار را تعویض کرده و یا حتی آن را از دیوار جدا کنید.

  • مقاومت در برابر رطوبت

کناف دیوار اداری به دلیل استفاده از مواد عایق رطوبت، قابل استفاده در مناطقی همچون حمام و سرویس‌های بهداشتی هستند که با رطوبت بالایی دارد.

  • استفاده از رنگ‌های مختلف

با توجه به اینکه کناف دیوار به راحتی قابل رنگ‌آمیزی است، می‌توانید از رنگ‌های مختلف به عنوان یک جزء اساسی برای طراحی داخلی فضای کاری استفاده کنید.

  • قابلیت تعمیر

در صورتی که دیوار کناف خراب شود، می‌توان آن را با تعویض بخشی از تابلوها به راحتی تعمیر کرد.

 

آشنایی با کاربرد دیوار کناف اداری

کناف دیوار اداری یک روش زیبا و پرکاربرد در طراحی داخلی فضاهای اداری است. برخی از کاربردهای کناف دیوار اداری عبارتند از:

  •  پنهان سازی تاسیسات فنی و الکتریکی: یکی از کاربردهای مهم کناف دیوار اداری پنهان‌سازی تاسیسات فنی همچون لوله‌های آب، گاز، سیم‌های الکتریکی و سایر تجهیزات نصب شده در دیوار است.
  •  طراحی داخلی: کناف دیوار اداری به عنوان یک روش زیبا و مناسب برای طراحی داخلی فضاهای اداری شناخته شده است. با توجه به دسترسی به نقش‌ها و الگوهای مختلف، می‌توانید طرح و طرح بندی فضا را به سادگی تغییر دهید.
  • کاهش هزینه‌های انرژی: کناف دیوار اداری قابلیت کاهش هزینه‌های انرژی را دارد. در صورت استفاده از پانل‌های با ضریب انعکاس بالا، می‌توان به کاهش هزینه‌های نورپردازی و حتی پرهزینه‌ترین هزینه، یعنی هزینه‌های تهویه مطبوع، کمک کرد.

امکان اضافه کردن صدا بر، نورپردازی و دیگر پیشرفت‌های تکنولوژیک: یکی از مزایای دیوار کناف برای ادارات بزرگ، امکان دسترسی به محصولات تکنولوژیکی جدید است. در بسیاری از مدل‌های دیوار کناف، به راحتی می‌توان به پیشرفت‌های تکنولوژیکی از قبیل نورپردازی‌های LED یا صدابر دسترسی داشت.

دسترسی سریع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دریافت قیمت شماره و استان خود را وارد کنید