تایل سقفی یکی از تجهیزات پرکاربردی است که استفاده از آن در صنعت ساخت و ساز بسیار رایج است. با استفاده از تایل سقفی و تایل گچی میتوانید به میزان قابل توجهی در هزینهها صرفه جویی کنید ضمن اینکه به دلیل سبک بودن در برابر زلزله بسیار ایمن است و نصب آن بسیار آسانتر است. با توجه به مزایایی که گفته شد اگر تصمیم به خرید تایل سقفی دارید، بهتر است قبل از هر اقدامی با نحوه نصب تایل سقفی آشنا شوید تا در صورتی که شرایط لازم را ندارید تمهیدات لازم را در نظر بگیرید.
مجموعه نما پوشش شرق به عنوان برترین تولید کننده تایل سقفی به شما کمک میکند تا پس از خرید محصول مورد نظر به استانداردترین شکل ممکن آن را نصب کنید.
ملزومات لازم قبل از نصب تایل سقفی
قبل از اینکه با طریقه نصب تایل سقفی آشنا شوید بهتر است برخی مقدمات واجب راجع به تایل که حتما باید پیش از نصب انجام شود را در نظر داشته باشید. دو عاملی که در ادامه توضیح داده میشود شاید به طور مستقیم با نصب تایل سقفی سروکار نداشته باشد؛ اما بر کیفیت و سهولت نصب تایل سقفی تاثیر میگذارد. این دو عامل شامل نظافت و قرار دادن تایلها در دمای متعادل میشود.
محیطی که قرار است تایل سقفی نصب شود باید از قبل نظافت داشته باشد؛ زیرا وجود گرد و غبار یا هرگونه آلودگی میتواند میزان استحکام زیرسازی را تحت تاثیر قرار دهد؛ ضمن اینکه اگر دست یا ابزارهای شما کثیف باشد در انتها نظافت و پاکسازی سقف بسیار دشوار است.
نکته بعدی دمای محل نصب تایل سقفی است. از یک شب قبل تایلها را در دمای متعادل و معمولی قرار دهید تا تجهیزات آماده نصب شوند؛ همچنین دمای محیط را تنظیم کنید تا مراحل نصب بدون هیچ چالشی پیش برود. حال که با این دو عامل آشنا شدید بهتر است با طرز نصب تایل سقفی آشنا شویم.
آشنایی مقدماتی با نحوه نصب تایل سقفی
در مرحله آشنایی مقدماتی بهتر است ابزارها و وسایلی که برای نصب تایل سقفی نیاز دارید را بشناسید تا بتوانید به طور کامل از امکانات آن بهرهمند شوید.
ابزارهای مربوط به نصب تایل سقفی بسیار متنوع است؛ ضمن اینکه استفاده از این ابزارها به مهارت خاصی نیاز دارد؛ در نتیجه اگر مهارت کافی ندارید بهتر است از کارشناسان مربوط به این حوزه کمک بگیرید.
ابزارهای مورد نیاز برای نصب تایل سقفی عبارتند از:
- سپریهای گالوانیزه ۳/۶۰ ، ۱/۲۰ ، ۰٫۶۰
- جک بالابر
- نبشی گالوانیزه L24 (دور سقف)
- جک نگهدارنده
- نبشی گالوانیزه HT90
- سوهان گرد
- فنر آویز و یا سیم مفتول
- دستگیره حمل تایل
- سوهان برش قرقرهای
- ماله استیل
- گاری حمل تایل
- سنباده مالهای
- سنباده دستهدار
- انبر پانچ
- تیغ برش
- همزن رنگ
- ریسمان رنگی
- ظرف آماده سازی
- کاردک
- کاردک زاویهدار داخلی و خارجی
- کمچه
- لیسه
- قیچی استیل
- غلتک رنگ
- دستگاه برش طولی
- رنده
- اره چاقویی
- گردبر
آموزش گام به گام نصب تایل سقفی
با این آموزش میتوانید گام به گام و تمامی مراحل نصب تایل سقفی را بیاموزید و به کار بگیرید. مجموعه نماپوشش شرق با 15 سال سابقه در زمینه تولید و فروش مصالح ساختمانی نوین و مدرن همچون تایل گچی در نظر دارد تا با ارائه بهترین و باکیفیتترین محصولات رضایت حداکثری مشتریان خود را جذب کند در این بین ضمن ارائه محصولات متنوع، خدمات و پشتیبانی همه جانبه و قدرتمندی را ارائه میدهد.
به منظور خرید و یا استفاده از خدمات مجموعه نما پوشش تنها کافی است ضمن ورود به سایت از تیم پشتیبانی و کارشناسان مربوطه کمک بگیرید.
گام اول، تعیین چینش کلی تایل سقفی
در ابتدا باید چینش تایل سقفی را مشخص کنید. در صورتی که تایل سقفی انتخابی شما به صورت مربع است به راحتی و بدون هیچ استراتژی خاصی میتوانید تایلها را کنار یکدیگر قرار دهید؛ اما در صورتی که حالتی جز مربع دارد باید یک نقشه منظم برای چینش آن در نظر بگیرید.
بهترین محل برای نصب تایل سقفی حدود 10 یا 15 سانت پایینتر از سازه قبلی است.
حال که محل نصب مشخص شد بهتر است برای نظم بیشتر یک نقشه کامل از نحوه قرار گیری تایلها ترسیم کنید و سپس بر اساس آن هر مرحله را پیش ببرید.
گام دوم، نصب نبشیها
پس از اینکه با نحوه قرارگیری تایل سقفی و ترتیب آن آشنا شدید باید عمل نصب را آغاز کنید. در این مرحله باید از نبشیهای سقفی که حکم باربر را دارند، کمک بگیرید؛ در واقع این مرحله از مهمترین و اساسیترین مراحل نصب تایل سقفی محسوب میشود و شما باید برای تراز شدن سقف تمام اندازه گیریها همچون ارتفاع تایل سقفی و ارتفاع نبشی را بدست آورید تا از همه جهت با یکدیگر برابر باشد.
گام سوم، نصب سپری
پس از اینکه نبشیها را با موفقیت و در ارتفاع مناسب نصب کردید برای استحکام بیشتر باید سپرهای عمودی را به روی نبشیها نصب کنید.
نصب سپری به روی نبشی بدین جهت انجام میشود تا سازه بتواند ضمن تحمل وزن تایل سقفی ایمنی و استحکام بیشتری داشته باشد.
به منظور کیفیت بیشتر و خروجی ایمنتر بهتر است پس از نصب سپرها به روی نبشی از یک طناب برای محکم کردن آنها کمک بگیرید. بهتر است فاصله 120 متری را برای این کار رعایت کنید.
گام آخر، نصب تایل سقفی
پس از اینکه نبشی و سپریها را نصب کردید حال باید تایل سقفی را به روی این سازه نصب کنید. برای اتصال تایل سقفی به سازه باید از سیم های مفتولی و فنر آویز استفاده کنید.
نکته: اگر قرار است از نورپردازیهای مختلف و متنوع در سقف استفاده کنید حتما قبل از نصب محل قرار گیری لامپ ها یا LED ها را تعیین کنید.